Чудесата може и да са за три дни

Но кучетата от Гълъбовци ядат всеки ден

Като всяко начало – всичко започва с много ентусиазъм, после нещата някак утихват. Но тези нещастни кученца, които имаха шанса да бъдат забелязани от хора още са там, осиновените са малко. И кучетата и хората, които поеха нелеката задача да направят невъзможното за този пункт за събиране на животни, са на предела на силите си.

Всички кучета са кастрирани, ваксинирани и обезпаразитени. Търсят се приемни или постоянни домове за тях. Животът в глутница от 50 гладни кучета не позволява никаква социализация. Много от тях са дребни и много плахи.

В този материал няма да се впускаме в разсъждения по темата със събирачите, нашата единствена молба е – прочетете и помогнете, макар и с малко.

Това не е приют, не е ферма за кучета, това е едно много тъжно място с много тъжни кучета, които ни чакат.

Ето това е страничката на събитието:

https://www.facebook.com/events/436757503109876/permalink/497085573743735/

На 25-ти януари група доброволци се събират в 10:30ч., пред магазин Била, в Люлин, София.Който иска да помогне, може да го направи по сметката, с храна или с нещо друго.

В Гълъбовци има и няколко котенца, за които няма нито една стотинка дарена. За тях можете да дарите на място в клиника Вита или чрез пейпал: [email protected] Или по сметка Fibank-BIC:FINVBGSF IBAN: BG32FINV91501015506615 Виргиния Рошкова

За кученцата, включително и 10 бебета с положителен тест за парвовироза, но с шанс да се излекуват можете да дарите на място в клиника НОВА ; PayPal – [email protected] ; Банкова сметка: ЮРОБАНК И Еф Джи България АД , IBAN: BG12BPBI79421075496003 , BIC: BPBIBGSF – Тамара Руменова Браилова. ( моля Ви пишете , че са за 9-те бебета )

 

 

Радостина Тонева

Създател и главен редактор на списание Моят Приятел Кучето от 1993, понастоящем превърнало се във Уебсайт Моят Приятел Кучето. Учредител на клуб Дого Аржентино - България.

Виж Още