Кой е подходящият домашен любимец според зодията

Всички астрологически знаци се погаждат прекрасно с повечето животни като домашни любимци, но ако искате да разберете кое животно подхожда най-много на вашия зодиакален знак –  прочетете следващите редове и ….се забавлявайте 🙂

 

Овен, Телец, Близнаци, Рак – Какъв домашен любимец би ви подхождал най-много?

Лъв, Дева, Везни, Скорпион – Подходящите за вас 

Стрелец

Стрелците са горещи натури, упорити ентусиазирани, те търсят подобни характеристики в своя домашен любимец. Немският дог е точното попадение, със своята импозантна външност, противоречаща на неговата приятелски настроена натура. Той е изпълнен с енергия и се нуждае от ежедневни дълги разходки, което идеално пасва на енергичната и спортна природа на Стрелеца. Твърд, внимателен, бдителен и ловък, немският дог чудесно поддържа активния дух на своя стопанин Стрелец.

 Козирог

Амбициозни и практични, Козирозите се чувстват добре в компанията на любимци, които са дисциплинирани и праволинейни. Немската овчарка е любимецът, който би се понравил на един Козирог. С желание и воля да учи, с нейната готовност да служи на човека при всякакви ситуации, немската овчарка ще процъфтява под водачеството и тренинга на един Козирог, който ще цени високо нейното поведение и работоспособност. Стабилността, уравновесеността и лоялността й са все качества, които ще затвърдят приятелството им и статуса й в живота на Козирога.

Водолей

Със своята необичайна, оригинална, хладна и независима природа, Водолеят иска домашен любимец, който да е уникален и да не е много взискателен. Игуаните са правилните за тях животни. Те са очарователни на вид, показват определено своята индивидуалност, което обикновено се нрави на Водолея, и се хранят със треви, което е много по-лесно за осигуряване отколкото живи насекоми! Правилно отглежданите игуани са приятелски настроени същества, които печелят хората с чар и могат да се забавляват сами с часове, стига да имат слънце и нещо за катерене.

Риби

Рибите често се опитват да избягат от скучното и еднообразно ежедневие на живота, бягайки в магични и пленителни, често езотерични опитности.

Тропическите рибки в един изискан и живописен аквариум са идеалните любимци за Рибите, те са в най-различни цветове и форми. Бълбукащата вода, луминисцентното осветление, плавното движение на плаващите сред растителността рибки биха донесли на Рибите усещането за бягство от действителността в собствения им дом.

Радостина Тонева

Създател и главен редактор на списание Моят Приятел Кучето от 1993, понастоящем превърнало се във Уебсайт Моят Приятел Кучето. Учредител на клуб Дого Аржентино - България.

Виж Още