Али се нуждае от Вашата помощ

Александра (Али) е намерена на 16.05.2013 на бул. Александър Стамболов, София ходейки на зиг заг по самото платно.

Същия ден е настанена в клиника Добро хрумване, където и поставят следните диагнози: Demodecosis, Malassezia, Pyodermia.

Възстановяването на Али вече е към своя край, когато се установява новия здравословен проблем, получен вследствие на старо счупване на кост на малкото страдалче.А от там и тежките последствия, които настъпват.

Али преди лечението в клиника Добро хрумванепомощ за животните в беда

На 28.07.2013 в рамките на втория семинар на годишния конгрес на БАВОТ (Българската асоциация по ветеринарна ортопедия и травматология) бе обсъден случая на Александра пред зала от 30 ортопеди с водещ обследването д-р Масимо Петацони (Италия) – един от водещите ветеринарни ортопеди в цяла Европа и в света. Цялата зала, вкл. д-р Петацони са стигнали до консенсус относно необходимия оперативен подход.

Предстои сложна операция.

Сумата е голяма, Али си няма никого, освен хората, които не подминават толкова много страдалци по улицата. Те молят за вашата финансова подкрепа, както не веднъж сме успявали с малко да направим много!

кучета в беда

Сумата трябва да се събере колкото се може по-бързо за да може операцията да се осъществи от д-р Златинов в ЦВК, София. Геометрията на крачето на Али, която е променена следствие стара травма, трябва да се коригира. Ако парите не се съберат навреме ще започнат много тежки възпалителни необратими процеси.

Времето играе много важна роля не само поради това, но и поради факта, че Али все още расте, което е пряко свързано със следоперативното възстановяването и израстването на костна маса между един от срезовете, които трябва да се извърши. Сумата е висока заради цената на пластините, които трябва да се поставят и поради естеството на операцията.

Али сега, изглеждаща чудесно, но с опасност да развие тежки възпалителни процеси заради стара травма

АЛИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ФИНАНСОВА ПОДКРЕПА – 1300 лв

Можете да помогнете на Александра тук : BIC:FINVBGSF IBAN: BG32FINV91501015506615 Виргиния Рошкова (на основание Алексанра)

PayPal : [email protected] (на основание Александра)

Тел за контакт : 0890 912 100

Ето и страничката на Али, за да следите какво се случва.

 

 

 

 

Радостина Тонева

Създател и главен редактор на списание Моят Приятел Кучето от 1993, понастоящем превърнало се във Уебсайт Моят Приятел Кучето. Учредител на клуб Дого Аржентино - България.

Виж Още