170 кучета са в бедстващо положение

 

 

от Радостина Тонева

 

 

 

Фондация с нестопанска цел в обществена полза “Animal SOS-2012″ моли за вашата помощ, за да успее да поддържа живота на настанените в момента 170 кучета, които вече гладуват…за да може да продължи да помага на животните в беда.

Нещо, което е изградено и действащо, не бива да отиде в небитието!

 

помощ за животни в беда

Приютът в с. Черно Море е изцяло частен, изграден с лични средства на Александър Стефанов на площ от 11 декара, работи от 3 години изцяло на негова издръжка, но не е по силите на никого сам да поддържа и плаща всички разходи завинаги.

 

Правим уточнението, че

няма никаква, нито общинска, нито държавна помощ, кучетата там изцяло разчитат на дарения за храна, кастрации, социализация, лечение, поддръжка и разходи за автомобил, който въпреки, че е на метан не върви без пари…

 

 

Този приют е спасителен остров за много нежелани, нуждаещи се от лечение, бедстващи животни в югоизточна България.

Фондация Animal SOS-2012 е организация с нестопанска цел в обществена полза със седалище в Бургас, България, създадена в защита на най-онеправданите в света – бездомните и малтретираните животни. Фондацията работи в с фондация Animal SOS на Александър Стефанов, който изгражда с лични средства приют и  поема всички разходи по поддръжката му. Но идва момент, в който това става трудно и невъзможно.

 

Големи проекти като този могат да бъдат създадени от един човек, но реалното им осъществяване в дългосрочен пран е възможно само със съвместната работа и помощ на много хора, обичащи животните.

 

Можете да помогнете и като си осиновите приятел от тук. Можете да занесе просто храна, защото положението там в момента наистина е отчайващо!

 

 

 

Управител на Приюта Animal SOS – Маргарита Пеева

„Благодарни сме за всяко дарение! Молим ви винаги да изписвате при банков превод или по друг начин желанието си за какво точно да се използва дарението. Средствата се изразходват коректно и точно по вашето желание.”

 

Всеки, който има възможност да помогне може да го направи на място или да дари по сметка:

SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK Bulgarien, Burgas, str.” Kiril i Metodii” 12

BIC: TTBB BG 22

IBAN: BG33TTBB94001526030079

ANIMAL SOS – 2012

 

На страничката на организацията в социалната мрежа има и PayPal account

https://www.facebook.com/animalsos.burgas