Какъв домашен любимец би ви подхождал най-много?

Според звездите

Всички астрологически знаци се погаждат прекрасно с повечето животни като домашни любимци, но ако искате да разберете кое животно подхожда най-много вашия характер, прочетете следващите редове и ….се забавлявайте.

Овен

Тези смели, предприемчиви и енергични представители на Зодиака имат нужда от любимец, който ще ги поддържа във всичките им високо-адреналинови занимания.

Ирландският териер им приляга перфектно. Това са смели и активни кучета, не случайно са познати в кучешкото братство като луди глави.

Служили са на фронта през Първата световна война като куриери и пазачи. Тези кучета ще бъдат безстрашната компания на Овните и в най-лудите им приключения.

Телец

Естети и високо сенситивни натури, телците биха се радвали да имат сладки и приятни за гушкане домашни любимци. Померанът със сигурност би им доставил това удоволствие.

Неговата мека, разкошна козина се нуждае от редовно изчеткване и разресване, нещо, с което Телецът, като високо ценящ красотата, винаги би се забавлявал.

Помераните са високо интелигенти същества, лесни за трениране, и приятелски настроени, силно се привързват към стопаните си и са готови да ги следват винаги – черти, които биха допаднали на чувствителните телци.

Близнаци

Какво по-добро за тези бъбриви интелектуалци освен домашен любимец, притежаващ сходни характеристики, който ще им влиза в положение, когато нямат компания. Африканският сив папагал ще вдъхновява духа на Близнака.

Тези птици принадлежат на едни от най-високоинтелигентните представители на папагалското семейство и притежават способността да развият много богат речник, както и способността да комуникират успешно със своите стопани.

Бързо обаче им доскучава и затова „виреят” най-добре в стимулираща и взаимодействаща обстановка. Близнаците също няма да чувстват липса на интелектуална стимулация в тяхната компания.

Рак

Минавайки през живота с чувство и емоция, Раците биха получили своето емоционално удовлетворение с малко животинче, което могат да подържат в ръцете си, да гушнат и за което да полагат грижи.

Хамстерите са сладки, чисти и се радват, когато им обръщате внимание, грижите се и играете с тях. Не са капризни, а Ракът има доста широк набор храни, които може да му предложи от своята добре заредена с храна кухня.

Малките на хамстера ще задоволят в достатъчна степен майчинският инстинкт на Рака.

още Тук

 

Радостина Тонева

Създател и главен редактор на списание Моят Приятел Кучето от 1993, понастоящем превърнало се във Уебсайт Моят Приятел Кучето. Учредител на клуб Дого Аржентино - България.

Виж Още