Незабавен одит на Екоравновесие

 

 

На днешния протест пред Столична община, заедно с останалите протестиращи против беззаконията в страната ни, имаше и неголяма група хора, които продължават да се борят за правата на животните и зачитането на Закона.

 

 

Столична община Екоравновесие

Демонстрацията беше част от европейската инициатива, състояла се вчера, в подкрепа на бездомните животни. Искаме да спре насилието и лъжите за огромните средства, които общината изразходва за справяне с проблема. В подписаната от протестиращите декларация, която ще бъде внесена една от точките е за незабавен одит на общинско предприятие „Екоравновесие”.

 

 

Мислещите хора се обединяват в каузи, които са от полза за цялото общество. Със сигурност източването на средства за т.нар. приюти не са в полза на обществото. Напротив, разединяват ни като непрекъснато ни противопоставят – едни луди, които мислят за кучета повече, отколкото да хората. Нищо подобно, ние просто знаем, че защитата на животните е защита на самите нас.

 

 

екоравновесие

Не искаме да лъжат повече обществото, че хората които защитават правата на животните са перковци, които няма какво друго да правят.

Ние искаме законите да придобият сила, искаме тези, които получават заплати от нашите данъци да работят за това, за което ги получават, не искаме повече демагогия и манипулации.

 

сн. В. Струнджев

 

 

 

Престъпното нежелание на властта и общините вдъхновява насилието в страната ни, включително и към напълно беззащитни животни и ни превръща в зомбирани същества, изправили се едни срещу други в безсмислени битки.