Какъв домашен любимец би ви подхождал най-много?

 

 

Според звездите :)

 

Всички астрологически знаци се погаждат прекрасно с повечето животни като домашни любимци, но ако искате да разберете кое животно подхожда най-много вашия характер, прочетете следващите редове и ….

се забавлявайте.

 

 

Лама с усмивка

Овен

 

Тези смели, предприемчиви и енергични представители на Зодиака имат нужда от любимец, който ще ги поддържа във всичките им високо-адреналинови занимания. Ирландският териер им приляга перфектно. Това са смели и активни кучета, не случайно са познати в кучешкото братство като луди глави. Служили са на фронта през Първата световна война като куриери и пазачи. Тези кучета ще бъдат безстрашната компания на Овните и в най-лудите им приключения.

 

 

 

Телец

 

Естети и високо сенситивни натури, телците биха се радвали да имат сладки и приятни за гушкане домашни любимци. Померанът със сигурност би им доставил това удоволствие. Неговата мека, разкошна козина се нуждае от редовно изчеткване и разресване, нещо, с което Телецът, като високо ценящ красотата, винаги би се забавлявал. Помераните са високо интелигенти същества, лесни за трениране, и приятелски настроени, силно се привързват към стопаните си и са готови да ги следват винаги – черти, които биха допаднали на чувствителните телци.

 

Близнаци

 

Какво по-добро за тези бъбриви интелектуалци освен домашен любимец, притежаващ сходни характеристики, който ще им влиза в положение, когато нямат компания. Африканският сив папагал ще вдъхновява духа на Близнака. Тези птици принадлежат на едни от най-високоинтелигентните представители на папагалското семейство и притежават способността да развият много богат речник, както и способността да комуникират успешно със своите стопани. Бързо обаче им доскучава и затова „виреят” най-добре в стимулираща и взаимодействаща обстановка. Близнаците също няма да чувстват липса на интелектуална стимулация в тяхната компания.

 

Рак

 

Минавайки през живота с чувство и емоция, Раците биха получили своето емоционално удовлетворение с малко животинче, което могат да подържат в ръцете си, да гушнат и за което да полагат грижи. Хамстерите са сладки, чисти и се радват, когато им обръщате внимание, грижите се и играете с тях. Не са капризни, а Ракът има доста широк набор храни, които може да му предложи от своята добре заредена с храна кухня. Малките на хамстера ще задоволят в достатъчна степен майчинският инстинкт на Рака.

 

още Тук